Micro drenge - årgang 2013 - 2016

Antal tilmeldte: 13/20 Årgang: 2013-2016 Køn: Drenge Pris: 350,00 DKK
23/08/2023 - 23/03/2024 Springcenter Onsdag 16:30-18:00Lørdag 09:00-10:30 Instruktør: Safira Hougaard Emma Sofie Bøgsted Niklas Ovesen Lucas Kolind
Beskrivelse

Er du fuld af energi og synes det kunne være fedt at lære at lave salto, flikflak og skruer, så kig med her!

Mange drenge i denne aldersgruppe har et stort potentiale, og vi vil gerne opbygge en sund og stærk gruppe af talentfulde gymnaster, med fokus på at blive gjort klar til konkurrencer i deres karriere. 

Spring
I vores lækre springcenter står vi klar til at udfordre drengenes mod og motorik i nogle af Danmarks absolut bedste faciliteter! Uanset om du har prøvet spring før eller er ny i sporten, så lover vi masser af sjov, leg og udfordring og uanset, hvad dit startniveau er, så skal du nok udvikle dig en hel masse!
På springbanen skal vi arbejde med araber-flikflak til saltoer og kraftspring til saltoer. Hvis vi bliver rigtig dygtige sætter vi også skruer på saltoerne.
På trampet er målet at kunne udføre strakte saltoer med skruer og opbygge den nødvendige grundteknik, der er afgørende for deres videre udvikling. Alt det teknik der leges ind i drengene i disse helt unge år kommer til at præge resten af deres gymnastik liv – så det er vigtigt det læres på den rigtige måde.
Fælles for redskaberne er, at vi arbejder drengene op helt fra bunden og starter med at skabe en god solid grundteknik, som senere gør, at de kan udvikle sig hurtigere. Vi vægter teknik og styrke højt, da vi ved at det skaber en mere stabil udvikling, og så prioriterer vi teknisk udvikling højere end konkurrenceresultater, da vi har store planer for drengenes fremtidige gymnastikkarrierer.
På springsiden vil drengene møde mange udfordringer. Nogle af drengene har prøvet det før, og andre skal lære, hvad det vil sige at træne hårdt og målrettet. De vil opleve stor fremgang med deres spring. På banen vil vi arbejde med alt fra vejrmøller til araber-flik-salto med skrue(r), og på trampetten er målet strakte skruespring efterhånden som teknikken indøves i løbet af sæsonen. Den enkeltes niveau er ikke altafgørende når de starter på holdet, da de er så unge. Lysten til at træne vægter tungest.

 

Pris: 350,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Safira Hougaard

Emma Sofie Bøgsted

Niklas Ovesen

Lucas Kolind