Mini drenge - årgang 2010 - 2012

Antal tilmeldte: 13/20 Årgang: 2010-2012 Køn: Drenge Pris: 400,00 DKK
22/08/2023 - 23/03/2024 Springcenter Tirsdag 18:00-19:30Lørdag 11:00-13:00 Instruktør: Lucas Hougaard Lucas Kolind
Beskrivelse

Minidrengene er klar til en ny herlig sæson med træninger på i springcenteret i Sæby Spektrum. Samlingen af en gruppe af unge, friske og glade drenge skaber de perfekte forudsætninger for gymnastisk udvikling og et stærkt fællesskab.
Er du fuld af energi og synes det kunne være fedt at lære at lave salto(er), flikflak og skruer, så er vi holdet for dig! Vi gentager succesen fra sidste sæson og starter igen i år et stærkt drengehold.

Spring
Vi er klar til at udfordre drengenes mod og motorik i nogle af Danmarks absolut bedste faciliteter! Uanset om du har prøvet spring før eller er ny i sporten, så lover vi masser af sjov, leg og udfordring.
På springbanen arbejder vi blandt andet med strakte saltoer med skruer, dobbeltroterende spring og indspringssalto.
På trampet er målet at kunne udføre strakte saltoer med skruer og så begynde vi hurtigt at arbejdet med dobbelte saltoer med skruer. Men selvfølgelig starter vi lige der hvor dit niveau er, så alle synes det er sjovt at være med.

Man er mere end velkommen til at komme forbi Spektrum til et par ”prøvetræninger”, for at se hvad sej drengegymnastik er for en fisk. Husk et par shorts og en drikkedunk!
Glem ikke at det ikke betyder noget, at man måske ikke har lavet det før – det er lysten og viljen der tæller – så skal vi nok gøre dig super dygtig!

Vi satser på, at der bliver nok interesse til, at vi kan lave et konkurrencehold, og hvis alt går godt også deltage i jysk/fynske mesterskaber og forbundsmesterskaberne.

Pris: 400,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Lucas Hougaard

Lucas Kolind